Kuva: ©Pekka Utriainen, Heinävesi

PALVELUT

Välinevuokraamo

Huolletut ja hyväkuntoiset välineet lautailuun ja lasketteluun ovat saatavilla vuokraamostamme. Edustamiamme merkkejä ovat Elan, Nordica (sukset) sekä Burton, K2 ja Vimana (lumilaudat). Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinulle sopivien välineiden valinnassa. Vuokraamossamme palvelee myös pieni Skishop, jossa myydään mm. Bollen laskettelulaseja.


Hiihtokoulu

Pääskyn hiihtokoulu antaa opetusta lumilautailussa ja laskettelussa. Räätälöimme opetuksen aina taitotasosi ja toiveidesi mukaan. Alkeiden lisäksi hiihtokoulumme tarjoaa ohjausta myös vauhdikkaampaan laskuun tai vaikkapa parkkilaskuun. Kaikki opettajamme ovat käyneet vähintään SHOry:n ohjaajakurssin.

Rinnekahvio

Kun rinteessä alkaa viluttaa, on aika kurvata tauolle Pääskyn rinnekahvioon. Rinnekahvion toiminnasta vastaa Kahvio Väkkärä.


Nuotiopaikat

Makkaranpaistoon ja omien eväiden nauttimista varten rinteiden juurella on katettu nuotiopaikka, josta on hyvä seurata vaikkapa jälkikasvun viiletystä rinteillä. Kevätauringon lämmittäessä puolestaan Pääskyvuoren huipulla sijaitsevalla nuotiopaikalla on hyvä keittää nokipannukahvit talvisissa maisemissa.

Heinäveden Kunta tarjoaa polttopuut.


Majoitus

Yhteistyökumppaneiltamme löytyy majoitusta jokaiseen makuun ja budjettiin sopivasti. Majoitu edullisesti majataloissa tai nauti lomastasi tasokkaissa mökeissä. Katso alhaalta linkeistä tarkemmat tiedot majoitusvaihtoehdoista. Halutessanne voimme varata majoituksen puolestanne.Majatalot Etäisyys
Matkakoti Rohtorinne 4,5 km
Yksiö keskustassa 4,5 km
Majoitusta Heinävedellä 4,5 km
Heinäveden Putkamajoitus 4,5 km
Majatalo Kotipuro 10 km
LakeFinland Guesthouse 18 km
Vain isommille ryhmille.

Mökit Etäisyys
Rummukkala 2 14 km
Rantakaisla 15 km
Koskiharju 17 km
Koivikko 18 km
Lomakeskus Karvio 24 km
Lehmus 26 km
Kotionni 26 km
Saimaa Cottages 37 km

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Haluatko lomaltasi enemmän, koe Pääskyvuoren rinteet ja Vesileppiksen monipuoliset palvelut!

Sport & Spa Hotel Vesileppis tarjoaa huikeita elämyksiä kauniin luonnon ja loistavien liikenneyhteyksien keskellä Leppävirralla, 45 minuutin ajomatkan päässä Pääskyvuoresta. Nauti kylpylän kuohuista, hiihtoareenan leudoista laduista, kuntosalien monipuolisista laitteista ja maittavasta aamiaisesta – ne sisältyvät huoneen hintaan!

Vesileppiksen kauneushoitola tarjoaa ihania hierontoja ja hemmotteluhoitoja niin kasvoille, jaloille, käsille kuin kehollekin. Vesileppis Areenalta löydät keilahallin, ryhmäliikuntatilat, juoksusuoran sekä lentopallo-, koripallo- ja salibandykentän. Areenalla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, kuten urheiluotteluita, konsertteja ja konferensseja.

Seikkailupuisto Leppis tarjoaa elämyksiä yli 130-senttisille seikkailijoille. Puisto on varustettu kahdeksalla eritasoisella radalla, joista helpoimmat soveltuvat aloittelijoille ja vaikeimmat edistyneemmille Tarzaneille. Vesileppiksen ympäristö on täynnä monipuolisia mahdollisuuksia ulkoilla, harrastaa, nähdä ja kokea.

SaimaaHoliday Oravi

50 kilometrin päässä Pääskyvuoren rinteiltä sijaitseva Oravi on monipuolinen matkailukohde Saimaalla, kahden kansallispuiston välissä. Oravin kanavakylästä löydät mm. Saimaan suurimman melontakeskuksen, reittiliikenteen Linnansaareen, opastettuja luontosafareita, ravintolapalvelut, 17 rantahuvilaa ja hotellin. Kalaisat vedet ja upea saaristoluonto norpan kotivesillä tarjoavat luontoelämyksiä ympäri vuoden.

 • Seuraa meitä
 •  
 • #pääskyvuori
  #pääskyisback
 • Rinnekeskus Pääskyvuori Oy
 • Pääskyvuorentie 9
 • 79700 Heinävesi
 •  
 • Puh.  045 609 2790
 • Email  info@paaskyvuori.fi
 •  
 •  
 • © 2016-2021 Rinnekeskus Pääskyvuori Oy